Desenam pe patratele…

Am tot desenat cu Năzdrăvanii de jumătate de an încoace. Şi mereu încerc să găsesc noi provocări, pornind de la lucruri simple, dar care să solicite ceva mai mult efort din partea piticilor. Ideea de săptămâna aceasta mi-a venit răsfoind caietul cu semne grafice de la grădiniţă… unde găsesc o pagină cu căsuţe, o pagină cu pomişori, brăduţi şi ceva morişti… dar… ce-ar fi dacă am desena un întreg peisaj pe pătrăţele?

Nu pare foarte greu, dar solicită foarte mult imaginaţia. Cum să desenezi numai din liniuţe?! E drept că folosind cariocile desenul capată farmec. Piticii mei au protestat, pentru că ar fi, zic ei, mult de muncă. Dar… nu spune nimeni că trebuie terminat într-o singură zi. Exerciţiul, până la urmă, tot la semne grafice – banalele liniuţe – se rezumă. Şi cum cel mai uşor explici ceea ce vrei printr-un exemplu, am încercat să le arăt cam ce aştept de la ei.

Desen pe patratele

În schimb, intenţionez să lucrez cu ei, şi să vedem cam ce anume ar mai putea face din liniute. Cred că şi nişte omuleţi ar merge destul de bine. Apropo, pisicuţa e tot din caiet, mi-a plăcut la nebunie!

Sunt tare curioasă ce idei vor mai avea piticii… recunosc că mă depăşesc.

 

Detaliile probei

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , .

3 Comments

  1. Pingback: De la lume adunate…si tot la lume date (prima parte) « Slalom printre cuvinte's Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente