Facebook spune ca acesta este ‘unsafe website’

Din motive ştiute numai de minunata reţea facebook, dar pe care toţi, deşi nu o mai placem ca la început, o ţinem în viaţa noastră, azinoapte linkul către site-ul meu a fost considerat „unsafe” şi absolut nimic cu marca Talente de Năzdrăvani nu mai poate fi „shăruit”. Este pentru mine extrem de frustrant, mai ales că nu mă ştiu să fi făcut spam, să fi deranjat persoane necunoscute cu mesaje sau alte practici abuzive pentru care să se ia asemenea decizii, sau să fie motive pentru care utilizatorii să raporteze site-ul. (Dacă aţi fost vreodată deranjat, spuneţi-mi, dezabonaţi-vă, „unfriend”, „unfollow”, aveţi o mulţime de instrumente la dispoziţie.)

Aşadar am o mare, dar mare rugăminte la toţi cei care utilizează acest site, îl citesc sau din orice alte motive sunt de acord că decizia de mai sus este abuzivă.

  1. Daţi share unui articol de pe site. Oricare, nu contează, nu vă va lăsa. Va apare o casetă prin care Facebook vă cere să argumentaţi de ce decizia este greşită. Scrieţi orice, numai să se înţeleagă că talentedenazdravani.eu a fost încadrat greşit pe această listă. Exemplu de mesaj: Talentedenazdravani.ro este un site sigur, blocarea lui este o greşeală, vă rugăm deblocaţi.
  2. Încercaţi să raportaţi problema cât de des puteţi. Numai o avalanşă de mesaje pe această temă îi poate face să reevalueze situaţia, sau măcar să îmi răspundă De ce.
  3. Daţi share acestui articol, folosind următorul link: http: // nazdravani. eu/ blog/ ?p=13903. Doar că va trebui ca cel care doreşte să-l acceseze să scoată pauzele 🙁

Ceea ce am găsit pe net despre asta nu e deloc încurajator… e posibil să dureze 🙁

Mulţumesc anticipat tuturor pentru suport!

Dacă aveţi idei ce altceva aş putea face, vă rog să-mi spuneţi.

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente