Fulgi de nea din margele termoadezive

Dacă tot suntem în căutare de idei şi materiale, unul pe care îl avem de ceva vreme prin casa ne-a dat soluţia zilei: fulgi de nea din mărgele termoadezive. Am folosit un suport rotund, cu ţepii dispuşi în raze. Mai avem, tot de la Ikea, patrat, cu ţepi paraleli, şi inimioară. Modele nu am avut. Doar ne-am propus să facem fulgi şi am lăsat imaginaţia să zboare.

Ai mei sunt cei coloraţi. Mărgele albe nu prea mai sunt, aşa că eu am mers pe culorile la îndemână. Iris şi Andrei au preferat să mai caute prin borcan. Steluţa albă simplă este a lui Andrei, cealaltă a Irisucăi.

Dacă nu cunoaşteţi mărgelele termoadezive, sunt mici cilindri de plastic coloraţi, care se aşează pe suporţi. Îi puteţi vedea aici. După ce sunt aşezaţi pe suport, de acoperă cu o hârtie de copt şi se calcă drept cu fierul de călcat, până mărgelele se turtesc puţin şi se lipesc între ele. Nu lăsaţi prea mult fierul, dacă ajungeţi cu el la suport devin inestetice.

Fulgi de nea din margele termoadezive

Spor la joacă!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , .

3 Comments

  1. Avem cartea, dar nu prea sunt modele de craciun acolo.
    Articolul tau il uitasem, desi il vazusem acum ceva vreme.
    I-am aratat Irisucai vascul, incercam sa vedem ce iese.
    Azi sper sa scap de margele, deja e covorul plin…

    • Da, stiu cum e, eu am calcat pe margele din astea muuulta vreme dupa ce am facut dovlecii de halloween. Pune margelele in capacul unei cutii de puzzle sau al unui joc, asa o sa stea intinse, sunt usor de selectat si nu aluneca pe covor.

    • aaa, pai nu asta e problema, ca margelele se aleg in cutie mare.
      beleaua e cu cei care merg uitandu-se pe tavan, si daca centrezi un picior in cutie, ai 3m de partie cu margele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente