Globuri de carton

glob-2d1O variantă foarte simplă de confecţionare a globurilor, chiar dacă nu sunt 3D, am experimentat-o cu copiii. Am folosit pentru cercuri o ceşcuţă, fiecare după inspiraţie, mai mică sau mai mare. Conturul nu l-am decupat complet, i-am făcut şi agăţătoare. Apoi ne-am apucat să le decorăm…

Dintre toate, cel mai mult mi-a plăcut globul cu filigran. Am folosit carton negru, căci am din plin, şi un şablon cu motive de Crăciun. Am desenat cu creion 0.5, se vede foarte bine pe negru, şi ne-am propus să mai încercăm câteva. Fulgii i-am făcut cu perforatorul decorativ.

Modelul doi este realizat cu perforatoare decorative. Cel mai mult îmi place varianta cu catifea roşie şi fulgi aurii, plus un pic de glitter, pentru efect. Cel cu omul de zăpadă este din spumă eva, folosind acelaşi şablon menţionat mai sus.

Pentru al treilea model am folosit benzi de hârtie, foarfecă decorativă şi perforatoare. Am tăiat o muchie cu foarfeca cu model, am perforat restul, si le-am tot suprapus. La final am decupat globul rotund, să tai toate marginile uniform.

A patra imagine este cu globurile copiilor. Nu prea aveau chef de lucru, Iris a încercat să decupeze îngeraţi de pe şablon, iar Andrei a vrut un glob cu „mijloacele de transport” disponibile pentru moş Crăciun. Era atât de încântat de creaţie, că nu am putut decât să-l laud.

glob-2d4 glob-2d2 glob-2d3

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente