Rudolph, renul acadea

Pentru articolul acesta am muncit din greu. Am cutreierat toate supermarketurile care mi-au iesit in cale, în cutarea unei biete acadele pentru pom… normal, n-am găsit. Doar nu găseşti ceva atunci când cauţi… aşa că am improvizat.

Mi-au rămas de la ziua Irisucăi paie colorate… ca acadelele! Aşa că am luat o sârmă pluşată groasă, am pus-o în două, ca să ţină, şi am îndesat-o pe pai. Paiul este destul de gros, aş zice vreo 7mm diametru. L-am îndoit apoi ca pe bastonaş, şi dacă nu te uiţi cu atenţie juri că e acadea! De aici a fost simplu. O pereche de ochi mobili, lipiţi cu silicon, sau Picătura, un ciucure mic sau jumătate de bilă de polistiren, cum am pus eu pentru nas, şi o sârmă neagră sau maro îndoită frumos.

Aş fi vrut să pun un clopoţel, dar nu aveam aşa mic. Şi nasul ar fi fost roşu, dar nu se mai vedea… El este "renul numărul 3".

Renul Rudolph din acadea
Atelierul de creatie | Vezi varianta din acadea

Posted in Ce pot face doua maini dibace.

2 Comments

  1. Mergea un nas rosu ca sa fie Rudolph 🙂 A iesit foarte frumos. Pentru acadele, ti-am zis, chioscurile de cartier. Am si eu o idee cu acadele si o sa trec sa cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente