Peisaj de toamna veritabil

Ideea de a perfora frunzele am găsit-o pe facebook, la Alina. Am aşteptat copiii să revină din vacanţă de la bunici şi le-am arătat. Iris a fost de-a dreptul încântată când a văzut. Două zile am lucrat. Prima zi, a uitat să le lipească, eu am scuturat nişte cărţi, si toate frunzele au zburat… A doua zi am adunat alte frunze, căci prea uscate nu merg perforate, iar ce perforasem cu o zi în urmă se răsucise deja.

De data aceasta am fotografiat colajul imediat după ce le-am lipit. Mi-a plăcut enorm ideea ei de a desena „vântul”, şi frunzele pe lângă… Andrei a doua zi nu a mai aveut chef de lucru, doar a pus două elemente: ursul care opreşte maşina.

Probabil este printre ultimele proiecte de toamnă… căci ne-am apucat deja de proiectele de Crăciun.

Atelierul de creatie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de toamnă and tagged , , .

6 Comments

  1. Foarte frumos tabloul! Eu l-as inrama, cu sticla deasupra sa nu se prafuiasca si un passepartout in tonuri de toamna. E chiar deosebit, un mare, mare bravo pentru imaginatie!!! Iar peforatorul in forma de copac m-a lasat fara cuvinte.

    • Iris a ales sa-l duca la scoala.
      Hehe, perforatorul ala te-a lasat pe tine fara cuvinte, si pe mine fara o suma considerabila in buzunar… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente