Sa-i spunem pictura cu sabloane…

Am prins gustul jocului cu şabloane după ce am primit "Stencil Art", o carte, sau mai mult un instrument de lucru, căci bureţii, tuşierele colorate şi cele patru şabloane incluse pot fi folosite şi combinate în cele mai diverse moduri. Atât de mult le-a plăcut copiilor, că am încercat să confecţionăm singuri modele, din acetofanul de la ambalajele jucăriilor. Dar oricât ne-am străduit, nu a mers cu cutterul. În schimb ne-a venit ideea de a folosi perforatoarele decorative. Dacă nu este foarte gros, merge de minune. Aşa am confecţionat floricele, fluturi, frunze…

Dar au vrut mai mult. Şi mi-am amintit de una din recomandările din concursul de Paşte, un şablon cu oiţe. L-am primit în vacanţă, şi i-a tot dat târcoale Iris, până când a reuşit un peisaj cu oi "fermecate". Ne-au fost foarte utile culorile de la Klutz, în schimb ne-am descurcat şi cu pigmenţii pentru ştampile, au mers foarte bine pe şablon. Cel mai apreciat rămâne şablonul cu forme din carte, atât geometrice cât şi artistice, care le provoacă imaginaţia. Poţi compune tablouri pe cele mai diverse teme. Este acum în lucru (la Andrei) un peisaj cu bărcuţă pe valuri. Sper să şi îl termine, cel puţin bărcuta este gata. Deocamdată, un peisaj de primăvară:

Oite pictate cu sablon

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce fac Nazdravanii in timpul liber and tagged , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente