Atelierul Nazdravanilor – editie speciala de Pasti

Atelierul Nazdravanilor

Aştept demult ocazia de a realiza figurine din ouă împreună cu copiii , şi când este oare momentul cel mai potrivit dacă nu în preajma Paştelui, atunci când decorarea unui ou se transformă într-o adevărată artă? Anul acesta în schimb am avut parte de o mână nesperată de ajutor, prin intermediul Editurii Casa şi a uneia dintre ultimele apariţii în categoria "Hobby": Păpuşi din ouă – Idei Creative nr. 61. Inutil să spun cât timp mi-a luat să decid pe care le voi face eu, înainte, ca model, şi cum am ajuns de la una la patru figurine.

Adevarata distracţie va fi în cadrul ediţiei speciale de Paşti a Atelierului Năzdrăvanilor, care va fi găzduită sâmbătă, 24 martie 2012, de Grădiniţa – After School "Cuibuşorul Zânelor", (vezi detalii). Activităţile se vor desfăşura între orele 11:00-13:00.

În prima parte a evenimentului copiii vor realiza o figurină, folosind ouă din polistiren şi diverse articole hobby. Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator, iar obiectele realizate aparţin copiilor.

Atelierul Năzdrăvanilor este un exerciţiu în cadrul căruia toţi învăţăm să lucrăm şi să evaluăm obiectiv, iar acest efort este răsplătit printr-o diplomă şi un cadou oferit de organizatori.După o scurtă pauză, în cea de-a doua parte a activităţii, aceiaşi copii vor deveni membri ai juriului şi vor acorda puncte lucrărilor realizate.

Câştigătorii vor primi multe aplauze, iar Talente de Năzdrăvani şi Editura Casa şi vor oferi premii tuturor participanţilor, printre surprize fiind şi un număr din colecţia "Idei Creative".

Pot participa la eveniment copii din grupa mare şi pregătitoare, precum şi şcolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenţi cel mult 12 de copii, care se vor înscrie până la data de 23 martie 2012 la adresa admin@talentedenazdravani.eu. Taxa de participare este de 40 lei de copil.

Evenimentul este organizat de portalul Talente de Năzdrăvani, în colaborare cu:

Editura Casa Gradinita Cuibusorul Zanelor

Pentru orice întrebări referitoare la eveniment, folosiţi vă rog formularul de contact din această pagină.

Afişul evenimentului este disponibil în format A4 aici.


Ediţiile precedente: 123456, 7, 8.

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , .

7 Comments

  1. Pingback: Idei de weekend: 23-25 martie | impresii din lumea mare

  2. Pingback: Idei de weekend: 23-25 martie | impresii din lumea mare

  3. Pingback: Oita din matisori, pe suport de ou | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente