Flori de mar, etapa a doua

Colaj: peisaj de primavara

Săptămâna trecută am avut ideea unui tablou de primăvară. E drept că doar ideea…. căci timp de a o pune eu în practică a fost mai puţin. Mă bucur însă că am dat ocazia copiilor de a realiza colajul, căci mulţi dintre ei au întrecut orice aşteptări.

Au lucrat cu atenţie şi migală şi au dat viaţă unei întregi primăveri pe hârtie. Iarbă, gâze, flori, albine… toate radiind bucurie. Am ales dintre toate tablourite pe cel al lui Andrei (Craiova), un tablou care mie mi s-a părut cu totul deosebit faţă de celelalte. Toate sunt frumoase, şi vă invit să le vedeti pe pagina dedicată concursului.

Săptămâna aceasta continuăm cu creaţiile de primăvară, luăm lupa şi privim câteva insecte. Le vom modela din plastilină, pentru a arăta tuturor ce freamăt de aripioare se aude afară. Şi nici nu sunt multe… albine, bondari, fluturi, libelule, buburuze, furnicuţe, lăcuste sau cărăbuşi, surse de inspiraţie sunt o mulţime. În funcţie de vârstă, copiii vor realiza 2, 4 sau 6 insecte, cât mai diferite cu putinţă.

Abia aştept să văd ce vor alege copiii să reprezinte….

Detaliile probei

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , .

7 Comments

    • nu cred ca e nevoie de multumiri, ci doar de felicitari. din partea mea 🙂
      andrei a lucrat cu atentie, si si-a dat toata silinta sa realizeze un tablou veritabil, nu doar sa reyolve cerintele probei. de aceea l-am si laudat in mod special.

  1. Pentru el inseamna mult…incearca sa lucreze curat asa cum stie ca-mi place si mie.Si aprecierile facute au fost constructive. L-au mobilizat sa realizeze si sarcina a doua, desi eu il vedeam cam obosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente