Decor de primavara pentru gradinita: o zana la fereastra

Aşa cum am promis, am continuat seria decorurilor pentru fereastră. După zâna iarnă şi zâna toamnă, primăvara bate la uşă. E drept că în calendar e încă ianuarie, mai avem o lună de iarnă… dar am senzaţia că mâine este 1 martie. Ştiu că este foarte aşteptată, şi că nu mai e nici foarte mult timp de lucru, de aceea m-am grabit cu decorul de primăvară. Sper ca sălile de clasă să fie un pic mai vesele cu decorul meu.

M-a ajutat, ca de obicei, Emanuel Pavel, şi-i mulţumesc încă odată, pe această cale. Sper ca ArtBook să fie mereu alături de Năzdrăvani, şi să finalizăm împreună cât mai multe proiecte utile sau plăcute copiilor.

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai jos. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile.

zana-primavara

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul mare verde de la finalul acestui articol. Veți primi modelele în câteva zile la adresa de mail cu care adăugaţi mesajul. Verificati neaparat si folderul SPAM, este foarte posibil să ajungă acolo.

PS: Au început să sosească zâne…

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Batrani, PH, Inst. MIHAELA MORARU

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Durnesti, Botosani, Inv. Cristina Hriscu

Zana primavara, fereastra decorata
Clasa I, Scoala „Mihail Sadoveanu”, Baia Mare, Prof. înv. primar Hosu Adriana Ramona

Zana primavara, fereastra decorata
Gr. PP nr. 70, Bucuresti, prof. Stănilă I.

Zana primavara, fereastra decorata
Grupa mijlocie „Fluturasii” de la G.P.N. Petresti, AG, inst. Tudoreci Madalina


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , .

3.119 Comments

  1. Superb…..ca de obicei!
    Deje ne-am obisnuit,cum ramanem in pana de idei,dam fuguta la „ATELIERUL NAZDRAVANILOR” si-am rezolvat problema.
    Cum Zana Toamna si Zana Iarna au facut senzatie la noi la gradi am vrea,daca se poate, sa ne trimiteti si Zana Primavara… Va multumim mult pentru aceste materiale exceptionale pe care ni le oferiti.

    • :))
      e atelierul de creatie…
      atelierul nazdravanilor are loc pe viu, ca eveniment organizat, cu copiii.

      ma bucur ca pot sa ajut 🙂

  2. Felicitari pentru ceea ce faceti.
    Nu de putine ori am gasit inspiratia de moment pentru activitatile cu prescolarii
    Toata daruirea sa va fie seva pentru suflet!
    Succes!
    Daca se poate doresc si eu sabloanele pentru decorul anotimpurilor si orice alte materiale aveti disponibile .Sunt un real succes.Va multumesc!

    • multumesc.
      va voi trimite pe mail anotimpurile, pentru alte materiale va rog vizitati „atelierul de creatie”, aveti link catre aceasta pagina la sfarsitul fiecarul articol despre materiale.

      ma bucur ca ideile mele v-au putut fi de folos. stiu ca nu sunt originale, dar de cele mai multe ori imi propun sa usurez munca de implementare la clasa a unei idei. de multe ori am urmat si sugestiile colegilor, pentru a realiza materialul.

  3. multumesc pentru zana primaverii dar din pacate nu am putut sa descarc fisierele
    imi tot spune ca pagina e blocata sau ca nu mai exista informatiile pe acea pagina
    nu stiu ce sa fac
    daca sse poate sa ma ajutati va raman recunoscatoare

    • linkul pe care vi l-am dat este valabil 10 zile de la data care apare scrisa in interiorul lui. probabil nu ati descarcat materialele cand le-ati primit, si linkul a expirat.
      v-am trimis alt link, dar va rog sa-l copiati cum il primiti.

  4. mersi pentru zana. acum am primit-o
    as putea oare sa primesc si celelalte zana va rog?
    la le pun toate in acelasi loc unde le e locul
    multumesc frumos

  5. o minunatie… acum v-am descoperit site-ul si nu ma mai satur citind.E o idee minunata pentru geamurile gradinitei.Foarte,foarte ,foarte frumos…

    • le-am primit si eu.sunt f. frumoase.dak nu e prea mare deranj, le as vrea si pe celelalte zane, respectiv toamna si iarna.Multumesc foarte mult!

  6. Sunt extraordinare…as dori si eu modelele…pt.toate zanele-dak nu cer prea mult…sa inveselesc grupa mea…va multumesc anticipat

  7. superb este colajul ..felicitari …daca se poate sa imi trimiteti si mie sablonul va rog.Multumesc anticipat!

  8. superbe!!!! apreciez foarte mult ce faceti cu piticii!
    as dori,daca se poate ,sa primesc si eu sabloanele.
    multumesc anticipat!

  9. doresc si eu sabloanele cu toate anotimpurile pentru gradinita va multumesc anticipat

    • v-am trimis mail dupa primele mesaje pe care le-ati lasat…
      verificati va rog daca ati primit, inclusiv in spam.

  10. Va multumesc frumos pentru sabloane sunt minunate…As dori sa imi trimiteti daka aveti si pentru celelalte anotimpuri.

  11. Buna seara,
    Imi pare nespus de rau ca nu am salvat materialul cu Zana .Puteti sa imi trimite-ti din nou?
    Multumesc mult.

  12. cautand idei pentru martisoarele din acest an v-am descoperit pe voi. imi plac f mult materialele pe care le-am gasit aici si zanele. te rog frumos sa mi le trimiti si mie pe toate – toamna , iarna si primavara -probabil va sosi si vara. multumesc foarte mult .lori

  13. Felicitari,avem cea mai frumoasa grupa din toata gradinita!!!!a iesit super!!!!Iti multumim!!!!

    • giulia, recunosc, si eu am ramas uitandu-ma la fereste… cand am ajuns sambata noapte acasa, iris abia astepta sa vada pozele. clasa mai putin, voia sa vada ferestrele…
      a urmat un „oooooooooo” cand a vazut poza, si replica de baza: „acum vreau sa merg sa vad!!”
      „acum” era 11 noaptea… dar ce conta, nu?
      abia astept sa vina azi acasa sa-mi spuna impresiile pe viu 🙂

  14. Foarte frumoasa zâna! Doresc si eu sabloanele cu toate anotimpurile pentru a decora gradinita. Va multumesc pentru minunatele idei.

  15. Superbe.Multumesc pentru faptul ca-mi veti trimite si mie sabloanele.se vor bucura copilasii mei.

  16. Felicitari! E superb decorul!Te face sa ta gandesti la primavara, chiar daca afara e zapada inca.Vreau si eu ca primavara sa vina macar in sala mea de clasa…Multumesc!…

  17. Foarte frumos! Daca se poate as dori zana primaverii, chiar si celelalte anotimpuri.
    Multumesc!
    O primavara frumoasa!

  18. Abia am descoperit acest atelier si-mi place teribil de mult. Sunteti talentati si plini de idei deosebite.va rog din suflet sa-mi trimite-ti si mie aceste materiale.Va multumesc mult si astept cu nerabdare materialele

  19. AM DESCOPERIT CREATIILE DUMNEAVOASTRA SI SUNT FOARTE FRUMOASE,VA ROG MULT DE TOT DACA SE POATE SA IMI TRIMITETI SI MIE SABLOANE SA POT SA FAC SI EU.

    VA MULTUMESC,
    ELENA

  20. buna ziua.Sunt noua pe acest site si as dori si eu daca se poate aceasta zana a primaverii
    multumesc mult
    sunteti minunati

  21. Superb decor!!! Felicitari deoarece ati introdus copilasii intr-un cadru mirific din punctul meu de vedere. As avea si eu placerea sa am asemenea decor pentru sala mea de grupa. Ma puteti ajuta, va rog din suflet? Multumesc!

  22. este superba zana primavara.daca se poate sa imi retrimiteti modelul pt ca ce am primit nu reusesc sa il deschid.multumesc frumos

  23. superbe, cautam idei pentru a decora sala grupei mele si am ramas placut impresionata de aceste modele. Thx!

  24. sunt deosebit de frumoase aceste zane. multumim pentru idei si ajutor. va rog sa mi le trimiteti si mie.
    felicitari

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente