Decor de primavara pentru gradinita: o zana la fereastra

Aşa cum am promis, am continuat seria decorurilor pentru fereastră. După zâna iarnă şi zâna toamnă, primăvara bate la uşă. E drept că în calendar e încă ianuarie, mai avem o lună de iarnă… dar am senzaţia că mâine este 1 martie. Ştiu că este foarte aşteptată, şi că nu mai e nici foarte mult timp de lucru, de aceea m-am grabit cu decorul de primăvară. Sper ca sălile de clasă să fie un pic mai vesele cu decorul meu.

M-a ajutat, ca de obicei, Emanuel Pavel, şi-i mulţumesc încă odată, pe această cale. Sper ca ArtBook să fie mereu alături de Năzdrăvani, şi să finalizăm împreună cât mai multe proiecte utile sau plăcute copiilor.

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai jos. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile.

zana-primavara

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul mare verde de la finalul acestui articol. Veți primi modelele în câteva zile la adresa de mail cu care adăugaţi mesajul. Verificati neaparat si folderul SPAM, este foarte posibil să ajungă acolo.

PS: Au început să sosească zâne…

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Batrani, PH, Inst. MIHAELA MORARU

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Durnesti, Botosani, Inv. Cristina Hriscu

Zana primavara, fereastra decorata
Clasa I, Scoala „Mihail Sadoveanu”, Baia Mare, Prof. înv. primar Hosu Adriana Ramona

Zana primavara, fereastra decorata
Gr. PP nr. 70, Bucuresti, prof. Stănilă I.

Zana primavara, fereastra decorata
Grupa mijlocie „Fluturasii” de la G.P.N. Petresti, AG, inst. Tudoreci Madalina


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , .

3.119 Comments

  1. buna seara,revin cu rugamintea de am-i trimite si mie acest minunat decor.Felicitari pentru tot ce realizati.

  2. buna! e chiar deosebita aceasta zana! as dori, daca se poate sa imi trimiteti si mie modelul. va multumesc anticipt!

  3. Buna ziua! as dori si eu acest model, daca se poate. Felicitari pentru toate lucrarile, sunt minunate!

  4. foarte frumoase toate! felicitari celor care le-au realizat
    imi place foarte mult zana primaverii as dori si eu sablon pentru realizarea ei

  5. buna ziua.te rog sa-mi mai trimiti odata sabloanele pt ca nu le-am mai gasit.multumesc anticipat.in format a4 nu pot fi puse?dar alb negru?

    • daca vrei sa le printezi a4, umbli la setarile de print, sa nu printeze la dimensiunea reala (a3), ci a4. dar va iesi foarte mica.

      modelul este direct colorat, nu este alb-negru.

  6. Buna Ziua
    Super pavazare, felicitari si mult succes in continuare, iar primavara care se apropie sa va umple sufletele de bucurie. Daca se poate as dori si eu modelul zanei primavara dar si zanei iarna. Cu multumiri si pe curand

  7. Sunt foarte frumoase zanele, va rog, doresc si eu zanele primavara, vara, toamna si iarna.multumesc

  8. Sunt foarte frumoase aceste decoruri,de altfel ca si celelalte!Nota 10
    P.S.Va rog,daca se poate sa-mi trimiteti si celelalte Zane!

  9. Sugestiv,diafan,incantator!
    Felicitari pentru idee!
    Sugestie:daca sala de clasa este la parter ,putem lipi provizoriu un desen preferat(chiar realizat de elevi)iar pe partea interioara a salii sa=l pictam pe geam,avand grija apoi sa
    luam,,sursa de inspiratie de pe exteriorul ferestrei.Va apare pe interior un minunat tablou.
    Astept si eu sabloanele cu nerabdare si interes.Multumesc anticipat.

    • se poate picta pe fereastra… dar e o munca nerecuperabila. o faci in fiecare an. daca le printezi, le ai si anul urmator.

  10. Imi plac foarte mult materialele tale. Felicitari!Daca se poate, trimite-mi si mie acest minunat decor de primavara. Multumesc mult.

    • adresa de contact pe care ati lasat-o este gresita…. imi pare rau, dar mailul s-a intors. reveniti cu mesajul, si rescrieti adresa corect.

  11. Revin cu rugamintea de a-mi trimite si mie sabloanele pt zane.Avem serbare de martisor si vrem sa asteptam mamicile cu o sala de clasa cat mai frumoasa. Multumesc mult!

  12. Buna ziua, am descoperit recent blog-ul dvs, si am devenit un fan al acestuia, vazand ce lucrari minunate creati. as dori, daca se poate sa imi trimiteti si mie sabloanele zanelor pictate pe geam, fetita mea avand o pasiune pentru zane.
    va multumesc anticipat

  13. FELICITARI E SUPER VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE SABLONUL CU ZANA PRIMAVARA.MULTUMESC ANTICIPAT.ASTEPT CU NERABDARE SA IL PRIMESC

  14. te rog trimite-mi si mie zanele, decorurile de fereastra sunt foarte frumoase si nu am reusit sa intru in posesia lor. multumesc mult

  15. Buna seara! Apreciez foarte mult decorul dvs pentru fereastra. O idee inovatoare si foarte practica. As dori foarte mult sa intru în posesia lui pentru a realiza în clasa mea un veritabil peisaj de primavara. Va multumesc!

  16. sunt superbe toate creatiile pe care le realizati. va rog daca se poate sa imi trimiteti si mie aceste decoruri.dacaeste posibil. picii mei vor fi cu siguranta incantati .

  17. Felicitari!!! Decorurile sunt foarte frumoase! V-as ruga sa imi trimiteti si mie zana primaverii si, daca se poate, si modelele pentru celelalte zane.

  18. Sunt minunate aceste decoruri, de altfel ca si celelalte!Nota 10
    P.S.Va rog,daca se poate sa-mi trimiteti si celelalte Zane!

  19. Felicitari pentru minunatele realizari.Daca se poate ,as dori si eu zana primaverii.Va multumesc si asteptamcu drag si alte idei

  20. M-am uitat la lucrarile copiilor si sunt fenomenale…adevarate opere de arta si totodata o sursa de inspiratie.
    As vrea, te rog, sa primesc si eu sabloanele cu zane…pt ca sunt superbe.
    Merci frumos! :*

  21. Felicitari pentru modelele minunate pe care le realizati si pentru faptul ca ne împartasiti si noua din munca dumneavoastra. Daca nu cer prea mult as dori si eu modelul ,,Zânei Primavara,,. Va multumesc si va doresc sa aveti parte de o primavara însorita alaturi de micutii nazdravani talentati.

  22. Sunt impresionata de tot ce ati realizat pe acest blog. Modele cu zane sunt deosebite. As dori toate modelele (Primavara, Iarna, Toamna)sau macar zana Primavara. Va multumesc.

  23. sunt foarte frumoase lucrarile …ma bucur ca am descoperit acest site;va rog sa-mi trimiteti si mie modelul Zana Primaverii,va multumesc.

  24. este superb decorul! am rugaminte de a-mi trimite si mie sabloanele. va multumesc anticipat.

  25. Felicitari pentru modelele minunate pe care le realizati si pentru faptul ca ne împartasiti si noua din munca dumneavoastra. Daca nu cer prea mult as dori si eu aceste modele. Va multumesc !

    • f. frumos modelul.V-as ruga frumos sa-mi trimiteti si mie acest model si poate si celelalte zane, k recent am descoperit site-ul.Oricum, aveti lucruri si idei minunate aici. Va multumesc!

  26. va rog sa-mi mai trimiteti zana primavara pt. ca nu mai pot sa o deschid va multumesc si ma scuzati

  27. va rog din tot sufletul daca puteti sa imi trimiteti si mie sabloanele dar cat mai repede(Doar a sosit primavara 🙂 )

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente