Decor de primavara pentru gradinita: o zana la fereastra

Aşa cum am promis, am continuat seria decorurilor pentru fereastră. După zâna iarnă şi zâna toamnă, primăvara bate la uşă. E drept că în calendar e încă ianuarie, mai avem o lună de iarnă… dar am senzaţia că mâine este 1 martie. Ştiu că este foarte aşteptată, şi că nu mai e nici foarte mult timp de lucru, de aceea m-am grabit cu decorul de primăvară. Sper ca sălile de clasă să fie un pic mai vesele cu decorul meu.

M-a ajutat, ca de obicei, Emanuel Pavel, şi-i mulţumesc încă odată, pe această cale. Sper ca ArtBook să fie mereu alături de Năzdrăvani, şi să finalizăm împreună cât mai multe proiecte utile sau plăcute copiilor.

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai jos. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile.

zana-primavara

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul mare verde de la finalul acestui articol. Veți primi modelele în câteva zile la adresa de mail cu care adăugaţi mesajul. Verificati neaparat si folderul SPAM, este foarte posibil să ajungă acolo.

PS: Au început să sosească zâne…

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Batrani, PH, Inst. MIHAELA MORARU

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Durnesti, Botosani, Inv. Cristina Hriscu

Zana primavara, fereastra decorata
Clasa I, Scoala „Mihail Sadoveanu”, Baia Mare, Prof. înv. primar Hosu Adriana Ramona

Zana primavara, fereastra decorata
Gr. PP nr. 70, Bucuresti, prof. Stănilă I.

Zana primavara, fereastra decorata
Grupa mijlocie „Fluturasii” de la G.P.N. Petresti, AG, inst. Tudoreci Madalina


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , .

3.119 Comments

  1. Buna ziua! Va multumesc din tot sufletul ca v-ati gandit sa-mi faceti o surpriza placuta trimitandu-mi ZANA PRIMAVARA.
    Va spun drept ca de abia astept s-o realizez si tot odata sa le fac o surpriza placuta copiilor din grupa mea, pentru ca stiu ce incantati au fost cand au vazut ZANA IARNA.VA MULTUMESC!SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA SA FACETI CAT MAI MULTA LUME FERICITA!

    • multumesc frumos pentru zana primavara, o asteptem cu nerabdare. este ft ft reusita. felicitari

    • Va rog sa-mi trimiteti si mie zanele sunt incredibil de fumoase!
      Sunt educatoare la o gradinita si mi-ar face mare placere, sa pot realiza si eu aceste minunatii pentru ingerasii mei!
      VA MULTUMESC ANTICIPAT!

  2. multumesc mult pentru zana! este foarte frumoasa, ca si celelalte.
    o printam si asteptam primavara ca sa facem ferestre frumoase.

  3. Minunata! Abia asteptam primavara sa o realizam la fereastra noastra! Multumim muuuult!

  4. BUNA ZIUA !
    DE AZI,PRIN ACEST MAIL,AM DOVADA PRIETENIEI VOASTRE,IAR PENTRU ASTA VA MULTUMESC DIN SUFLET !!!
    VA DORESC, MULTA PUTERE DE MUNCA,SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA.

  5. BUNA ZIUA! ALTA ZANA…UNA MAI FRUMOASA DECAT ALTA.DACA SE POATE SA-MI TRIMITETI SI MIE ZANA PRIMAVARA.VA MULTUMESC!

  6. Ma bucur foarte mult ca ati terminat si Zana Primavara! Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sabloanele.Va multumesc f.f.mult.

  7. Buna ziua! Multumesc mult pentru surpriza pe care mi-ati facut-o cu Zana Primavara, e minunata cum de altfel sunt si celelalte. De abia astept sa o realizez cu copiii. Mult succes si putere de munca!

  8. Va multumesc frumos! Este minunata!Abia astept sa fie 1 martie ca sa o lipesc pe fereastra. Au fost foarte apreciate Zana Toamna si Zana Iarna de catre copii, dar si de alte persoane care le-au vazut. Este un decor special.

  9. Buna ziua!
    Foarte frumoasa si zana primavara. Daca se poate,as dori sablonul.
    Va multumesc anticipat!

  10. multumesc pt zana! foarte frumoasa! abia astept sa o realizez cu copiii si sa imi impodobeasca sala de grupa. Multumesc! 🙂

  11. Superb ca tot ce faci. Ce bine ca ai asemenea preocupari pe care le impartasesc colegelor! Multumim frumos!

  12. Superba primavara. Va rugam sa ne trimiteti si noua modelele sa facem primavara si mai frumoasa. Felicitari! Asteptam. Am dori si celelalte modele( zane).
    Multumim mult.

  13. trei Zane superbe…multumesc si felicitari atat pentru frumoasele lucrari cat si pentru site!

  14. Multumim pentru dragoste cu care realizati ace ste modele si pentru ca ni le oferitisi noua spre incantarea micilor nazdravani.M-as bucura daca mi-ati trimite Zana Primavara fiindca celelalte au fost foarte apreciate atat de copii cat si de adulti.

  15. Felicitari pentru tot ce realizati si pentru ca ni le oferiti si noua spre incantarea micilor nazdravani. Asteptam cu nerabdare sa primim modelul pentru a intampina cum se cuvine PRIMAVARA.Multumesc .

  16. precum au spus si colegele putin mai sus sunt minunate modele lucrate de dumneavoastra si va multumim ca va ganditi si la noi
    sunt sigura ca impreuna cu zana pe ferestre vom aduce primavara in sufletele copiilor cat si afara

  17. ceau eeeeffffffff frumoasaa
    multumim de surpriza
    poti te rog sa mi trimiti sabloanelende la zana

  18. Superba ZANA, asa cum ne asteptam! Felicitari Cristinei si lui Emanuel pentru generozitatea cu care ne ofera asemenea minunatii! Multumiri si mult succes in continuare!

  19. ma bucur ca v_ am descoperit,doresc si eu sabloanele si pe celelalte daca doreste careva sa m-i ie trimita.multumesc.

  20. Un decor superb pe care abia astept sa-l realizam !Astept si eu acest sablon si v? multumesc anticipat!

    • verificati mailul, vi l-am trimis de vreo jumatate de ora. verificati si in spam. daca este acolo, adaugati va rog adresa in adressbook.

    • buna ziua. as dori si eu sablonul cu zana primavara. va fi folosit la o scoala speciala. va multumesc

  21. Imi place mult acest decor superb de primavara.Te rog sa-mitrimiti si mie modelul. Felicitari !

  22. Superb! Multumesc mult Cristina! Am ramas fara cuvinte. Imi place ffffffffffffff mult. De luni voi incepe pregatirile pentru PRIMAVARA, chiar daca afara este iarna.Sigur voi uimi trecatorii (clasa mea are ferestrele in strada),dar si elevii. Spor la lucru in continuare!

    • mai e atat de putin totusi… acum o saptamana de vacanta, apoi una de adio iarna… si pregatirile de primavara :). deja cred ca am terminat-o cam tarziu 😀

  23. felicitari!!!!sa va dea d-zeu inspiratie in continuare sa ne bucurati cu modelele pe care le realizati!multumim!

  24. imi place foarte mult,imi dresc sa realizam si noi o lucrare colectiva dupa acest model…multumesc frumos anticipat

  25. ….niste lucrari deosebite….daca se poate as dori si eu sablonul pentru toate zanele…sau macar pt.primavara…..multumesc !

    • cred ca am incercat sa ti le trimit si pe celelalte, anul trecut, dar ai scris adresa de mail gresit, se termina cu y, nu cu i. daca nu ajunge nici de data asta, revino cu un mesaj.

  26. Buna ziua,

    felicitari pentru realizarile de pana acum!Am avea rugamintea sa ne trimiteti si noua decorul pentru primavara si va multumim din nou pentru zana iarna care a fost minunata! Miha si Renata

  27. Felicitari pentru tot ceea ce faceti!
    Elevii mei ar fi incantati de aceste zane. As dori si eu sabloanele.
    Va multumesc!

  28. foarte frumoooooos!!!!!!!!!! felicitari pentru lucrari. as dori si eu sabloanele daca se poate. va multumesc anticipat!

  29. superb! as dori si eu daca se poate sablonul si tot ce aveti pentru decorarea salii de grupa.Multumesc anticipat1

    • Multumesc, multumesc, multumesc! Am primit link-ul, am descarcat sabloanele si abia astept sa prind putin timp liber sa le pun in practica. Ma „abonez” de pe acum si la „Zana Vara”! Te rog sa nu ma uiti, desi pana la sosirea verii mai e ceva…
      Si daca tot veni vorba, te rog trimite-mi si mie sabloanele pentru „Zana Toamna” si „Zana Iarna”. Sunt foarte reusite si am convingerea ca vor fi indragite pe loc de catre copii si colege!
      P.S.: Ai vazut cum ne-a iesit noua decorul cu „Zanele anotimpurilor”? ( http://prescolariimei.blogspot.com/2010/11/zanele-anotimpurilor.html ).

  30. Este o zana minunata, ca de fiecare data! Multumim si felicitari pentru frumoasele dumneavoastra creatii.

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente