Fantome din servetele de hartie. Decoratiuni pentru Halloween

Adevăratul farmec al decoraţiunilor de la grădiniţă îl descoperi atunci când ele sunt realizate de copii. Chiar dacă sunt decupate mai stângaci, iar pictura nu aduce prea mult cu cea a Capelei Sixtine, nu poţi să nu constaţi lumina ce invadează faţa copilului când te surprinde privindu-le.

Pene de indian. Halloween

Ce poţi confecţiona cu copilaşi mai mici, de 4-5 anişori, pentru a decora sala de Halloween? Trebuie să se simtă şi ei importanţi. O idee extrem de simplă ar fi fantomele din şerveţele. Despătureşte două şerveţele şi aşează-le unul peste celălalt, fără să le suprapui perfect. Realizează un ghemotoc de hârtie, tot un şerveţel de preferinţă, şi aşează-l în mijlocul şerveţelelor.

Adună şerveţelele şi leagă-le. Cu o foarfecă, franjurează şi mai mult colţurile care atârnă. Lipeşte ochişori (unii mobili ar arăta minunat) sau desenează-i cu carioca, şi fantoma este gata. Dacă vrei să realizezi decoruri suspendate, ai nevoie de un ac şi o aţă, pentru a realiza o agăţătoare. Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Halloween and tagged , , , , .

19 Comments

    • ma bucur. sper s aiba parintii servetele de rezerva, ca vor face cete de bantuitori 🙂

      si la noi la gradi s-a facut, si a mai preluat ideea si grupa vecina. maine sper sa le vedem la expozitie, voi incerca sa fotografiez panoul.

  1. Pingback: Fantome din servetele « pitici dar voinici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente