Zâna toamnă, la fereastra clasei…

Toamna aceasta trebuie să recunosc că m-am simţit minunat, cu greu mi-am încăput în piele când am văzut ce succes a avut decorul meu pentru fereastră. Nu numai la grădiniţa Irisucăi, sau în clasa lui Andrei, ci prin foarte multe alte locuri copiii au avut parte de o surpriză frumoasă la inceput de an. Am primit până acum doar câteva poze, sper să mai primesc.

Şi… în curând va sosi şi iarna 😉


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

buton-zane

 

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de toamnă and tagged , , , .

559 Comments

  1. Va rugam frumos sa ne trimiteti sabloanele celor patru zane.S-a instalat,in scoli,in vacanta,Windows 8 si nu mai avem salvate cele trimise de dv. anul scolar trecut. Va multumim anticipat si va dorim un an scolar cu multe impliniri si satisfactii profesionale.

  2. Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie modelele pentru Zane(daca se poate si color si alb negru)Multumesc frumos!

  3. Foarte frumos! As dori si eu sabloanele pentru zane. Va multumesc anticipat si va doresc un nou an scolar plin de succese si realizari!

  4. Buna seara ! Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru zane ! Multumesc frumos!

  5. buna seara!
    doresc si eu sabloanele pentru zana toamna!cred ca e o idee excelenta de activitate in grup,mai ales peentru copiii claselor primare! multumesc!

  6. Felicitari! sunt foarte frumoase! as dori si eu sabloanele pentru cele patru zane. va multumesc!

  7. Felicitari! sunt foarte frumoase! as dori si eu sabloanele pentru cele patru zane. va multumesc!

  8. Desi am citit multitudinea de solicitari, indraznesc si eu sa ma alatur acestora cu o rugaminte:sabloanele pentru zanele toamna.Multumesc!Va doresc un an scolar plin de idei creative!

  9. Aveti numai idei minunate,pe care le-am imprumutat si eu si le-am pus in aplicare cu piticii mei ,as dori si eu sa imi trimiteti sablonul celor 4 zane,alb negru si color daca se poate.Va multumesc anticipat si astept un semn de la dv.Felicitari inca o data pentru materialele minunate realizate !

  10. Pot sa indraznesc sa va rog sa imi trimiteti si mie sabloanele zanelor? felicitari pentru tot si multumesc tare mult.

  11. Buna seara!! As avea si eu o mare rugaminte…imi puteti trimite si mie sabloanele celor patru zane? Va multumesc frumos!!

  12. Buna seara!!! Am vazut superbul decor de toamna si va rog sa-mi trimite-ti si mie sabloanele!! Va multumesc si la cat mai multe idei.

  13. Buna ziua! Am vazut superbele dvs. decouri cu cele 4 anotimpuri si am marea rugaminte, daca este posibil sa mi le trimiteti si mie :). Va multumesc anitcipat si va doresc o zi superba !!

  14. Buna ziua!As dori si eu cele 4 Zane ale celor 4 anotimpuri si daca aveti si copaci reprezentativi ai fiecarui anotimp.Multumesc!

  15. Buna seara ! Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru zane ! Multumesc frumos!

  16. Va apreciez munca si va promit ca nu le voi posta nicaieri.
    Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu cele patru zane si alte decoratiuni de toamna , daca vreti. Va doresc multa sanatate si mult succes in noul an scolar.
    Sunt debutanta si duc lipsa de ajutor. Multumesc anticipat!!

  17. Buna seara! Va rog din suflet daca se poate sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele 4 zane si alte sabloane cu decoratiuni de toamna, iarna, primavara(daca aveti si doriti)Multumesc mult!

  18. Buna ziua!As dori si eu cele 4 Zane ale celor 4 anotimpuri si daca aveti si copaci reprezentativi ai fiecarui anotimp.Multumesc!

  19. activitati interesante si creative! Felicitari!Daca se poate as vrea sabloanele de la zanele anotimpuri. Multumesc! Succes in activitate!

  20. Foarte frumos , va rog as vrea si eu sabloanele cu cele 4 zane si alte decoratiuni de toamna.Multumesc mult

  21. Buna seara! Foarte frumos! Va rog din suflet daca se poate sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele 4 zane si alte sabloane cu decoratiuni. Va multumesc!

  22. Buna seara! Sunt educatoare la o gradinita din C-ta, iar miercuri am activitate demostrativa pentru parinti. Desi mi-am aranjat f frumos clasa la inceput de an, acum as vrea sa schimb decorul pentru a fi succesul zilei si mai mare, ?inând cont de faptul c?, copiii, sunt mici, antepre?colari, a?a c? se vor bucura ?i ei f mult de noutate. Mi-a? dori f mult z?na toamna. V? mul?umesc mult!

  23. Este foarte iteresant acest decor as vrea si eu daa puteti sa-mi trimiteti cle patru zane am clasa 1 si pentru copii ar fi minunat.Va multumesc

  24. Foarte frumos , va rog as vrea si eu sabloanele cu cele 4 zane si alte decoratiuni de toamna.Multumesc mult

  25. Felicitari! Sunt foarte frumoase! As dori si eu sabloanele pentru cele patru zane. Va multumesc!

  26. Imi place mult, mult de tot ceea ce faceti mi-as dori din suflet sa imi trimiteti to ate zanele si mos timp. Va multumesc anticipated!

  27. Salut! Sunt invatatoare si anul acesta ma pregatesc pentru a-i primi pe bobocei in clasa pregatitoare. Zanele si Mos Timp sunt absolut fermecatoare. As dori sa ii pot incanta pe micutii scolari cu ajutorul dumneavostra. Va multumesc!

  28. Aveti numai idei minunate,pe care le-am imprumutat si eu si le-am pus in aplicare cu piticii mei ,as dori si eu sa imi trimiteti sablonul celor 4 zane,alb negru si color daca se poate.Va multumesc anticipat si astept un semn de la dv.Felicitari inca o data pentru materialele minunate realizate !

  29. Buna ziua va rog mult sa imi trimite-ti si mie cele 4 zane.Va multumesc mult!!!!

  30. buna ziua.Va rog frumos sa imi trimite-ti si mie cele 4 zame si Mos Timp.Va multumesc din suflet.

  31. Buna ziua.va rog mult sa imi trimite-ti si mie cele 4 zane si Mosul Timp.Va multumesc din suflet!

  32. Buna ziua, va rog sa imi trimiteti si mie modelele pentru zane.Multumesc

  33. Buna ziua.Va rog sa-mi trimiteti si mie cele 4 zane.Felicitari pentru materialele realizate!

  34. Va multumesc din suflet pentru materiale!
    Am fost cu copiii in excursie la Targoviste si am vazut decoruri cu zane la multe gradinite.
    Va multumim pentru ajutor si va apreciem pentru munca depusa!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente