Tablou de toamna, colaj din natura

Tablou de toamna

Dintre toate anotimpurile, toamna este singura care a primit atributul de "darnică". Am vrut ca, printr-un tablou, să surprindem puţin toată această abundenţă. Mi-a luat ceva timp, dar eu cred că a meritat. E drept că opera de artă a avut o existenţă efemeră, fructele find repede mâncate, iar legumele au ajuns tocăniţă. Dar cel puţin am avut ocazia, împreună cu copiii, să realizăm un inventar de sezon.

Pe tablou, frunze de stejar şi ghinde, roşcove şi castane, din categoria necomestibile. Nuci şi alune de pădure, sper că au observat diferenţa clară dintre ele. Apoi mere, pere, gutui şi struguri, plus o vânătă şi un ardei. Fructele şi legumele au fost tăiate pe jumătate şi infipte cu scobitori în polistiren. Restul au fost prinse cu bolduri. Mi-aş fi dorit să existe o variantă să-l pot păstra…

De fapt cred că ar fi posibil, dacă ar fi realizat din fructe şi legume false, şi folosit ca decor.

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de toamnă and tagged , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente