Aventura de-o noapte

Credeam că vor mai trece măcar 15 ani până când fii-mea îmi va sugera direct că are noaptea o întâlnire de amor şi vrea să râmână singură acasă. Şi uite că mi-o cere la doar 4 ani şi un pic!

Mă bate la cap de două zile: când plec, când îmi dau seama că sunt în plus şi mă duc să dorm în altă parte. De ce? Simplu! Pentru că… Peter Pan nu vine la întâlnire decât dacă fetiţa e singură acasă. Că uite, la Wendy nu s-a dus decât după ce au plecat părinţii la petrecere. Am încercat să-i spun că pe Jane au răpit-o piraţii, şi că nu-i o idee bună deocamdată. Nu şi nu, că daca vine Hook înaintea lui Peter, sigur o s-o salveze Peter apoi.

Pe lângă această variantă, a specificat că pe lista „evacuaţilor” trebuie trecut şi frate-su. Pentru că… Vreau să fiu doar eu cu Peter!

Aşadar, ca să mă duc până în parcare să iau bagajele din maşină nu vrea să stea singură. Dar… Pentru Peter poate să stea şi o noapte!

Mie Peter mi-a mâncat zilele, de când locuieşte cu noi precum omul invizibil. Stă la masă, are tot felul de idei trăznite, şuşoteşte cu fii-mea la orice oră. Iar acum, din cauza lui, mai trebuie să-mi fac şi bocceluţa. Mai că mă bate gândul să o şi las singură, poate îi trece dacă vede că nu vine Peter. Dar nici aici nu sunt sigură… căci… dacă adoarme şi se visează în Ţara de Nicăieri, ce fac eu dimineaţă?!

Mami, Petel e dlagostea mea! Şi eu sunt dlagostea lui!

O concluzie de milioane la 4 ani, nu?

Cristina H.
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente